Regisztráció

Az oldalra bárki regisztrálhat, de elsődlegesen a 7-8. és a 10-12. évfolyamon tanuló korosztálynak szólnak a felöltött információk.  A tesztek tartalma és az értékelés módja is e korosztályok részére készült.

Regisztrációd során csak olyan adatokat kérünk tőled, melyek által közvetlenül nem tudunk beazonosítani, így biztosítjuk, hogy adataiddal senki ne élhessen vissza . A regisztrációs folyamat során bekért információk a tesztek kiértékeléséhez szükségesek, egyéni visszaazonosításra nem alkalmasak, 3. személy számára sem. Ezek a következők: születési éved, lakóhelyed közvetett adatai, iskolatípusod és nemed. 

Az e-mail címed egyedi azonosítód, annak módosítására nincs lehetőséged a rendszerben.

Az adatvédelmi szabályozás nagyon szigorú, sok adatot tárolunk rólad, s bár ez közvetlenül nem köthető össze egyetlen személyes adatoddal sem, a jogszabályok mégis kimondják, hogy ilyen esetben tudnia kell szüleidnek, gondviselőidnek a regisztrációról. Ez egyben azt is jelenti, hogy 16. életév alatt minden hasonló regisztrációs folyamat csak akkor érvényes, ha arról szüleid, gondviselőid tudnak, és hozzájárulnak.